Menu Sluiten

Voor wie?

 Voor wie?

De fysiotherapeut is er voor iedereen die problemen heeft met bewegen of last heeft van lichamelijke klachten als gevolg van de lichaamshouding. Een klacht ontstaat op tal van manieren: tijdens een huishoudelijke klus, sporten of door ouderdom. Maar ook als u uw conditie wilt verbeteren, kan een fysiotherapeut u adviseren en begeleiden.

 

 Doelgerichte aanpak

Alle behandelingen hebben hetzelfde doel: op een verantwoorde manier bewegen. Uiteraard binnen uw persoonlijke mogelijkheden. Met een goede lichamelijke conditie voorkomt en beperkt u bewegingsproblemen. Lees meer over uw klacht en de behandeling.

 

 Kwaliteit

Kwaliteit staat niet stil. Het vak fysiotherapie is voortdurend in ontwikkeling. Acuraad besteedt veel aandacht aan de deskundigheid van de praktijk. Leren doe je niet alleen, maar met elkaar. Daarom is Acuraad aangesloten bij verschillende organisaties en beroepsverenigingen.

Het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) waarborgt de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg van officiële fysiotherapiepraktijken.

De NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) is de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland. De NVA staat garant voor de hoge kwaliteit van de beroepsuitoefening van de bij haar aangesloten acupuncturisten.

Contact opnemen
Stuur een e-mail
Bel ons